QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Šeříkovka odstartuje klubovou sezónu! Program bude nabitý

06.09.2016 8:33

Známá Šeříkovka v Plzni na Slovanech už v tomto týdnu rozjede další klubovou sezónu. Fandové muziky se mohou na podzim těšit třeba na Katapult, Olympic nebo Walda Gang!

FOTO_Martin Hanáček (34)

Září je tradičně pro milovníky koncertů a kapel obdobím, kdy se z letních festivalů pomalu ale jistě přemisťují zpátky do klubů. Novou sezónu už v tomto týdnu rozjede také KD Šeříkovka v Plzni na Slovanech a na podzim se mají mávštěvníci skutečně na co těšit.

Hned na úvod sezóny bude v pátek 9. září patřit Malá scéna Šeříkovky plzeňské kapele KOHN, jako host vystoupí Homer Street. Koncert začíná úderem půl deváté večer. Krom muziky nebude opět chybět ani grilování a další dobroty, samozřejmostí je pak dobré pivo na čepu.

Pořádně nabitý ale bude celý podzim. V průběhu září se mohou fanoušci koncertů těšit například Maelström a Katapult. V říjnu to v Šeříkovce rozbalí třeba Debustrol, o parádní večírek se stoprocentně postarají znovu WALDA GANG, Brutus a do Plzně dorazí i slovenská legendární Tublatanka. Listopad pak přinese ikonu české hudební scény, a sice skupinu Olympic. Pódium bude ale patřit například i skupinám Krucipüsk, Špejbl’s Helprs nebo Mnága a Ždorp.

Přesné termíny a podrobnosti k programu zveřejňuje Šeříkovka na svém webu nebo na facebooku.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24