QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Šeříkovka zažije našlapaný víkend! Program odstartují Rybičky 48

16.02.2017 8:49

Plzeňská Šeříkovka se chystá v příštích dnech na hodně nabitý program. Pátek bude patřit očekávanému koncertu kapely Rybičky 48, která dorazí v rámci Správní chlapi tour.

FOTO_Martin Hanáček (34)

Nadcházející tři dny budou v Šeříkovce na Slovanech patřit mimo jiné koncertům a na své si přijdou jak na populární skupinu Rybičky 48, tak i na pořádnou porci tvrdší muziky. Víkend završí nedělní svatební veletrh.

Už v pátek 17. února to ve velkém sále rozbalí Rybičky 48. V rámci Správní chlapi tour se partička z Kutné Hory představí opět energií nabitou show. Chybět nebudou ani velké hity jako Léto, Zamilovaný/nešťastná, Emily, My ještě nejsme starý, Chtěl jsem tím říct a další. Jako host turné se představí skvělá kapela Imodium.

V sobotu 18. února se pak Šeříkovka otřese pod dávkou tvrdé muziky v podání českých rockových legend Alkehol a Doga. Kapely spolu odjely už v loňském roce šest koncertů a pro velký úspěch tak ve spolupráci pokračují. Kapela Alkehol navíc letos slaví 25 let své existence a vyráží tak na výroční turné. Fanoušci se tak mohou těšit na průřez celou dosavadní tvorbou skupiny. Naopak Doga představuje své poslední vydané album "Detox". 

V neděli 19. února se pak odehraje v Šeříkovce první ročník svatebního veletrhu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24