Setkání pod rokycanskou věží startuje! Program je nabitý

15.09.2017 10:48

Tradiční rokycanské slavnosti odstartují oficiálně v pátek odpoledne a potrvají až do sobotního večera. Program bude probíhat na několika místech. Čtěte podrobnosti!

setkání

Tradiční Setkání pod rokycanskou věží nabídne letos opět hodně našlapaný program. Hudební vystoupení budou probíhat jak na hlavní scéně na Masarykově náměstí, tak na malé scéně na Malém náměstí. Program bude připravený také v Hospůdce u Pardála.

Návštěvníci oblíbených rokycanských slavností se mohou v průběhu pátku i soboty těšit například na kapely Extra Band revival, Argemu nebo na Mandrage. Současně bude probíhat celá řada vystoupení nejrůznějších souborů. V pátek uzavře první den oslav ohňostroj.

V sobotu bude mimo jiné zpřístupněná věž kostela, a to od 10 do 17 hodin. Už v pátek pořádá den otevřených dveří Aeroklub Rokycany, který bude zájemcům k dispozici od 16 do 20 hodin. V sobotu se pak navíc poběží charitativní běh se startem v 15 hodin u fotbalového hřiště. Druhý den setkání krom jiného přinese také vystoupení historické skupiny harcíři v prostoru před muzeem, představení jsou na programu v 13:00 a ve 14:30.

FOTO: www.rokycany.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24