Sezóna na Špičáku jde do finiše! Areál si stále drží výborné podmínky - FOTKY

22.03.2018 9:51

Na druhou polovinu března opravdu parádní podmínky stále nabízí areál na šumavském Špičáku. Sezóna pokračuje až do Velikonoc. Jak to v areálu aktuálně vypadá? Přinášíme info a fotky!

Špičák foto čtenářka QAP_CZ (12)
Špičák foto čtenářka QAP_CZ (5)Špičák foto čtenářka QAP_CZ (4)Špičák foto čtenářka QAP_CZ (6)Špičák foto čtenářka QAP_CZ (8)Špičák foto čtenářka QAP_CZ (7)Špičák foto čtenářka QAP_CZ (9)Špičák foto čtenářka QAP_CZ (11)Špičák foto čtenářka QAP_CZ (10)Špičák foto čtenářka QAP_CZ (12)Špičák foto čtenářka QAP_CZ (13)Špičák foto čtenářka QAP_CZ (14)Špičák foto čtenářka QAP_CZ (15)Špičák foto čtenářka QAP_CZ (2)Špičák foto čtenářka QAP_CZ (1)Špičák foto čtenářka QAP_CZ (3)

Areál na šumavském Špičáku jde se sezónou do samotného závěru. Na lyžování už zbývá v podstatě jen něco přes týden. Sezóna skončí o Velikonočním pondělí 2. dubna. Podmínky v tomto týdnu jsou ale naprosto srovnatelné s nejlepšími dny letošního ledna či února.

"Držíme si pořád svých standardních 60 cm sněhu na sjezdovkách, které pravidelně oživí i čerstvý přírodní, jako tento týden, kdy nám připadlo něco přes 5 centimetrů prašanu. Stav sjezdovek je díky celodenním mrazům ideální a lyžařů už málo cca do 500 každý den. Kdo si chce pěkné lyžování užít, pár dnů na to ještě má,“ říká k aktuálním podmínkám provozní ředitel Ski&Bike Špičák Vladimír Kasík.   

V sobotu 24. března se jedou na spodní části sjezdovky číslo 3 "Slalomové" závody v K.O. slalomu. Jinak o víkendu bude otevřena i část areálu pro děti a začátečníky pod hotelem Sirotek.

Areál už zavedl také mimosezónní ceny. Jednodenní skipas pro dospělého vyjde na 505 korun, pro teenagery od 15 do 18 let na 440 korun, pro děti od 6 do 14 let na 360 a rodinný skipas stojí 1220 korun, ten platí pro dvě dospělé osoby a neomezený počet vlastních dětí. Děti do 6 let lyžují celou sezónu za 20 korun.

Foto: Špičák - čtenářka QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24