QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sezóna na šumavském Špičáku jde do finiše!

16.03.2017 8:34

Areál na šumavském Špičáku zažívá momentálně nejlepší sezónu za poslední roky. Otevřeno by mělo být až do prvního dubnového víkendu. Přinášíme aktuální informace!

Zahájení sezóny na Špičáku (16)

Sjezdovky v areálu na Špičáku aktuálně nabízí od 30 do 50 centimetrů sněhu. Sezóna už je ve své závěrečné fázi, návštěvníci si také už od začátku tohoto týdne užívají levnější jízdné.

Všechny skipasy zlevnily o 20 procent. Celodenní pro dospělého stojí 490 korun, dětský 345 korun a rodinná 1180 korun. Využít se stále dají i dvouhodinové a čtyřhodinové skipasy.

"V neděli 12.března jsme poprvé po třech letech pokořili hranici 100 dnů trvání zimní sezony. Chtěli bychom jet až do prvního dubnového víkendu. Když počasí nebude proti, dostaneme se na zhruba 120 dnů. Masově už lidi asi jezdit nebudou, ale bereme to i jako poděkování všem našim věrným, kteří u nás lyžují týden co týden. Prostě ti, kdo si zakoupili celosezónní permanentky, si tak nyní za odměnu užívají prázdné sjezdovky,“ říká k finále sezóny provozní ředitel Ski&Bike Špičák Vladimír Kasík.

Další podrobnosti najdete na webu www.spicak.cz, kde nechybí ani aktuální záběry webkamer z areálu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24