Showroom protivloupani.cz má už 4 roky spokojené zákazníky

21.02.2018 8:23

Jsou to už čtyři roky, co se v Plzni otevřel showroom protivloupani.cz. Odborníci zde radí, jak správně zabezpečit byt, dům a další majetek.

protivloupani_1
protivloupani_1protivloupani2protivlpupani2protivlpupani3protivlpupani4

„Myšlenka vytvoření showroomu zabezpečovacích a kamerových systémů se ukázala jako krok správným směrem. Potvrdilo se, že klienti vedle popisu funkčnosti a obecného představení systémů uvítají i možnost praktické ukázky,“ popisuje Luděk Bednář z firmy High Security, která za showroomem protivloupani.cz stojí.

Showroom najdete v Plzni Lobezské ulici 62. V současnosti je ze strany zákazníků zájem nejen o HI TECH technologie, ale zajímá je i vzhled jednotlivých komponentů v závislosti na interiery zabezpečovaných prostorů. 

Showroom navštěvují lidé, kteří chtějí zabezpečit svůj objekt – dům, byt, firmu apod., popřípadě monitorovat dění uvnitř či jeho okolí. „Snažíme se jejich představy sladit s technickými možnostmi. Vše navrhneme a výsledek vidíte v reálném prostředí při simulaci poplachových stavů včetně přenosu signálu na koncové zařízení,“ vysvětluje Luděk Bednář.

Ukázkové systémy prochází stále obměnou v závislosti na nových technologiích a trendech v oblasti bezpečnosti.

Propojenost kamenného showroomu s prezentací na internetu je dnes obvyklou formou oslovení veřejnosti a ukazuje se, že obě možnosti si i dnes naleznou své příznivce.

“Skýtá se možnost nejdříve navštívit naše stránky www.protivloupani.cz v pohodlí svého domova a potom přijít do showroomu s určitou představou. Naši specialisté vám pak poradí, vypracují návrh i cenovou nabídku a vše ukáží,“ říká Luděk Bednář s tím, že showroomu v Lobezské ulici 1568/62 je otevřen každý všední den od 10 do 17 hodin.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24