QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Škodovku totálně zdemoloval o popelářský vůz - FOTKY

02.08.2016 11:53

Silnější vyhraje. I tak by se dala shrnout nehoda, na jejímž konci je totálně zdemolovaná Škoda Yeti. Při střetu s popelářským vozem nemělo auto v podstatě šanci...

2
1234

Střet popelářského vozu s osobním autem Škoda Yeti vyjížděli řešit policisté v Domažlicích. Škodovka při srážce se silným kuka vozem vlastně neměla moc šancí. I na popelářském autě jsou ale škody poměrně vysoké. Za vším přitom stojí klasické nedání přednosti v jízdě.

K nehodě došlo v Domažlicích v Jiráskově ulici. "Čtyřiašedesátiletý řidič osobního vozidla tovární značky Škoda Yeti při vyjíždění z obytné zóny na obec Stráž nedal přednost v jízdě motorovému vozidlu tovární značky MAN, jehož osmatřicetiletý řidič jel po hlavní pozemní komunikaci ve směru od obce Stráž do centra Domažlic," popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

dechové zkoušky u obou řidičů byly negativní a při nehodě se navíc nikomu naštěstí nic nestalo. Škody se ale šplhají celkem vysoko. "Při dopravní nehodě vznikla škoda na vozidle Škoda ve výši 150 tisíc korun, na vozidle MAN byla škoda vyčíslena na 40 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích," dodává policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24