Školáka na přechodu zachytilo auto, řidič ujel! Policie hledá svědky nehody

18.01.2017 7:01

Policie aktuální pátrá po řidiči, který v pondělí ráno zachytil s autem školáka na přechodu pro chodce a z místa ujel. Zároveň policie žádá o pomoc svědky!

FOTO_QAP_CZ (6)

K dopravní nehodě došlo v pondělí 16. ledna v Sušici na ulici Nábřeží Karla Houry krátce před osmou hodinou. Řidič na přerchodu pro chodce zranil projíždějícím autem školáka, který nakonec vyhledal pomoc lékařů.

"V 7:50 vstoupil nezletilý chlapec na vyznačený přechod pro chodce v blízkosti lávky ve směru od řeky Otavy. Ihned po vstoupení na přechod pro chodce došlo ke kontaktu jeho nakročené levé nohy s pravým předním rohem nezjištěného vozidla tmavé barvy, které jelo ve směru od mostu na nádraží. Řidič s nezjištěným vozidlem pokračoval bez zastavení v jízdě," popisuje událost mluvčí policie Dana Ladmanová.

Chlapec si sám se zraněním došel k lékaři a následně celou věc oznámil na policii. Ta teď celou záležitost šetří a pátrá jak po řidiči osobního auta, tak shání i svědky, kteří by mohli s vyšetřováním pomoct.

"Policisté žádají  řidiče vozidla i případné svědky dopravní nehody o poskytnutí informací, které sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na telelefonní čísla 974 334 251 nebo 974 334 250 nebo prostřednictvím e-mailu kt.di.podatelna@pcr.cz," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24