QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Slovany plánují další adventní zpívání. Shání se účinkující

16.10.2016 15:12

Také letos bude druhý plzeňský obvod pořádat adventní zpívání před radnicí i v kostele Panny Marie Růžencové. Chcete vystoupit? Radnice začala přijímat přihlášky.

S1230077

Adventní zpívání před slovanskou radnicí odstartuje o první adventní neděli, tedy 27. listopadu. Předvánoční atmosféru pak hudební vystoupení doladí i v kostele Panny Marie Růžencové a na koterovských trzích.

Termíny adventního zpívání na Slovanech budou stejné jako v minulosti, to znamená pondělky a středy od 16:30 nebo 17 hodin. Samotné rozsvícení vánočního stromu proběhne v neděli 27. listopadu od 17 hodin, už od 15 hodin ale bude probíhat doprovodný program. Také pro slavnostní zahájení adventu radnice shání účinkující.

Sbory, skupiny nebo sólisté mohou ale vystoupit i na charitativních trzích v Koterově. "Již čtvrtý ročník trhů se uskuteční v neděli 11. prosince od 13 hodin v sokolovně Koterov . Budeme velice rádi, pokud by Váš pěvecký sbor podpořil i tuto akci a přijel vystoupit. Zajišťujeme zde profesionální ozvučení," informuje obvod.

Radnice už spustila přijímání přihlášek, které mohou zájemci zasílat až do 14. listopadu. "Zájemci, kteří by rádi vystoupili na jedné či více z našich akcí, se mohou přihlásit elektronicky, anebo mohou vyplněnou přihlášku poslat na naši adresu nebo donést do podatelny ÚMO Plzeň 2 – Slovany. Elektronické přihlášky zasílejte na adresu honzikovaiv@plzen.eu," upozorňuje ÚMO2. Více zde.

FOTO: ÚMO2

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24