QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Smrtelná nehoda v Tylově ulici v Plzni! Zemřela 60letá chodkyně - FOTO a VIDEO

25.02.2017 16:26     25.02.2017 17:02

Ke smrtelné nehodě došlo po 16. hodině v Plzni v Tylově ulici. Na místě zemřela 60letá chodkyně, kterou srazilo auto po střetu s dalším vozem. Silnice byla zcela uzavřena.

nehoda tylovka (2)
nehoda tylovka (2)nehoda tylovka (1)nehoda tylovka (4)nehoda tylovka (3)nehoda tylovka (5)nehoda tylovka (6)nehoda tylovka (7)nehoda tylovka (2)nehoda tylovka (1)

K nehodě došlo poblíž křižovatky s Koperníkovou ulicí. Silnice byla úplně uzavřena, na místě jsou složky IZS.

"Dle prvotních informací 29letý řidič Fordu Focus zřejmě nedal přednost při vyjíždění z Koperníkovy ulice do Tylovy ulice, kde jela 26letá řidička s vozem Peugeot Boxer. Střetem byl vůz Peugeot odmrštěn na 60letou chodkyni, ta podlehla na místě zraněním," uvedla mluvčí policie Martina Korandová s tím, že dechové zkoušky na alkohol byly negativní a přesná příčina tragické nehody je v šetření.

"Naše výjezdové skupiny a inspektor provozu právě zasahují v Tylově ulici v Plzni. Zde došlo k dopravní nehodě, při níž utrpěla žena narozená v roce 1956 zranění neslučitelná se životem a náš lékař mohl na místě už jen konstatovat smrt," sdělila k nehodě Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje.

foto a video: Pavel Němeček, orfoto.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24