QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sněhu na horách je dostatek. Podívejte se, na fotky z Pancíře a Špičáku

04.02.2018 7:03

Na horách v posledních dnech trochu přituhlo, sněhu je dostatek a podmínky pro lyžaře výborné. Přinášíme aktuální fotky ze Železnorudska, konkrétně z Pancíře a Špičáku.

Šumava Pancíř (9)
Pancíř (5)spicak (1)Pancíř (4)spicák pohled na Šancespicak unor_2018 (3)spicak unor_2018 (4)špičákŠumava Pancíř (1)Šumava Pancíř (2)Šumava Pancíř (3)Šumava Pancíř (4)Šumava Pancíř (6)Šumava Pancíř (5)Šumava Pancíř (7)Šumava Pancíř (9)Šumava Pancíř (8)Pancíř (3)Pancíř (2)

Před koncem týdne bylo na Šumavě ještě deštivo, od pátku už ale teploty klesaly a přibylo i pár centimentů sněhu. Podle předpovědi má chladný ráz počasí na horách pokračovat. Už teď ideální sněhové podmínky by se tedy měly ještě zlepšovat.

Během pátku byly teploty na Šumavě těsně pod nulou. Odpoledne ještě vysvitlo sluníčko, dopoledne bylo zataženo. Během sobotního dne teploty ještě klesly, na vrcholu Špičáku bylo téměř -5 oC.

Pro další dny hlásí meteorologové ochlazení, v týdnu by měly teploty klesnout hodně pod nulu. V neděli má být min. - 5 oC, v týdnu by na některých místech Šumavy mohl teploměr ukázat až -11 oC. Během pondělí a úterý má být ale hodně slunečno.

foto: QAP.CZ a M. Voldřichová

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24