QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sněžení zkomplikovalo dopravu! Série nehod na silnicích v regionu

19.01.2018 10:29

Sněhové přeháňky, které se v pátek dopoledne přehnaly krajem, podle všeho stojí za celou řadou nehod. Během chvíle se bouralo na několika místech.

17.12.2017 (JČK 7.20) DN Střelské Hoštice 2

Počasí dělá v posledních dnech řidičům na silnicích v regionu velké problémy. Výjimkou nebylo ani páteční dopoledne, kdy se krajem přehnaly silné sněhové přeháňky. Dopravní policisté tak během zhruba hodiny přijali několik oznámení o nehodách.

Bouralo se také v přímo v Plzni. K nehodě došlo například na Klatovské u náměstí Míru, kde se střetla dvě osobní auta. V místech byl navíc silný provoz a tvořily se kolony. Další nehoda se stala nedaleko v ulici 17. listopadu a stejně tak na Nepomucké. 

Problémy byly také na severním Plzeňsku, kde vyjížděla policie k nehodám v Úlicích nebo na hlavní tah /27 k Třemošné. Tam se střetla dvě osobní auta. Srážka dvou aut se řešila také v Dobřanech v ulici Bronzová. Na jižním Plzeňsku byly problémy také na hlavním tahu I/20 na Nepomuk, kde se ocitla silnice během chvíle pod sněhem a okamžitě se vytvořily dlouhé kolony.

V Běšinech na hlavním tahu I/27 na Klatovsku pro změnu havarovalo nákladní auto a nehoda se odstraňovala také na Tachovsku u Chodové Plané na hlavním tahu I/21. Nehody se naštěstí obešly zranění.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24