QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Snowboardista zranil lyžařku, policie to šetří jako ublížení na zdraví

01.02.2017 14:43

Policie vyšetřuje srážku snowboardisty s lyžařkou v areálu na šumavském Špičáku. Žena skončila po střetu v péči lékařů. Policie teď shání svědky i samotného snowboardistu.

FOTO_QAP_CZ (17)

Poměrně netradiční dohru má zranění lyžařky v areálu na šumavském Špičáku, ke kterému došlo na začátku ledna. Žena se zranila při střetu se snowboardistou na svahu. Případ ovšem oznámila policii a ta teď celou záležitost šetří jako ublížení na zdraví z nedbalosti.

"Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování přijali oznámení od poškozené ženy o ublížení na zdraví. Dne 8. ledna letošního roku krátce po desáté hodině dopoledne v lyžařském areálu Špičák snowboardista při sjíždění sjezdové tratě číslo 3 narazil do lyžařky. Poškozená utrpěla zranění a byla převezena do zdravotnického zařízení," popisuje mluvčí policie Dana Ladmanová

Policie nyní shání snowboardistu, který měl ženě zranění způsobit, a pomoct by v tom měli zejména svědci střetu. "Policisté hledají snowboardistu i případné svědky, aby podali jakékoli informace na obvodní oddělení v Železné Rudě číslo telefonu 727 901 597 nebo prostřednictvím e-mailu kt.ook.podatelna@pcr.cz," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24