QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sparta porazila indiány až v prodloužení

09.10.2015 21:16

Na led pražské Sparty se v rámci dalšího kola Tipsport extraligy vypravili v pátek 9. října plzeňští indiáni. Na pražském ledě se rozhodlo až v prodloužení.

FOTO Pavel Němeček (10)

V rámci devátého kola Tipsport extraligy se plzeňští indiáni představili na ledě O2 areny, kde se střetli s pražskou Spartou.

V první třetině vládla Sparta. Svůj dvoubrankový náskok si dokázala vybudovat v rámci prvních pěti minut. Nejdříve se trefil Andrej Kudrna a po něm Martin Réway. Indiáni v první třetině na domácí celek nestačili, chybovali v rozehrávce a své šance nedotahovali do zdárného konce.

Druhá třetina začala těžkou přesilovkou Sparty pět na tři, ale indiáni se ubránili. Zásluhou Michala Poletína snížila Plzeň na 2:1, ale Sparta záhy opět zaúřadovala a opět se dvakrát gólově prosadila. Nejdřív využil přesilovou hru Juraj Mikuš a po něm na 4:1 upravil Daniel Přibyl.

Obrovské drama přišlo na ledě až díky třetí třetině. Během posledních dvaceti minut Plzeň srovnala na 4:4 a dovedla zápas až do prodloužení. V něm se rozhodlo o vítězi záhy, neboť na 5:4 dal Daniel Přibyl. Sparta se tak ukázala jako velice silná na domácím ledě a připsala si na své konto skalp lídra tabulky z Plzně.

HC Sparta Praha - HC Škoda Plzeň 5:4 (2:0, 2:1, 0:3 - 1:0)

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24