Špotáková, hokejisti i adrenalinový free jump! Auto moto show bude nabitá

17.09.2017 11:47

Už potřetí se chystá Auto moto show na letišti ve Staňkově. Letos přijede mistryně světa Bára Špotáková, plzeňští hokejisté, herec Ivan Trojan a další. A to není vše, skočit si můžete ze 6 metrů.

Auto moto Show Staňkov foto QAP (10)

Auto moto show vypukne v pravé poledne v sobotu 23. září na letišti ve Staňkově na Domažlicku. Tam se tato oblíbená akce koná již potřetí.

Letos je program opravdu hodně nabitý. Do Staňkova přijedou i nejrůznější hvězdy. Největší bude bezesporu mistryně světa a olympijská vítězka v hodu oštěpem Bára Špotáková. Ta byla ve Staňkově už při prvním ročníku, od té doby ale získala další cenné kovy a nedávno i ten nejcennější, když se v Londýně znovu stala mistryní světa.

Na návštěvníky čeká také autogramiáda plzeňských hokejistů a herce Ivana Trojana a jeho manželky Kláry Pollertové Trojanové.

Velkou adrenalinovou atrakcí bude free jump. Skočit si můžete ze šestimetrové výšky.

Parádní motoshow předvede kaskadér a několikanásobný mistr ČR v trialu Míra Lisý. K vidění bude bike trialová show přes velké překážky, prezentace hasičů a záchranářů.

No a nesmíme zapomenout na to hlavní, a to jsou auta. Pořadatel akce Autocentrum Jan Šmucler předvede automobilové novinky značek SEAT, ŠKODA, HONDA a VOLKSWAGEN. Se všemi vozy se na místě budete moci svézt. Vyzkoušet si můžete i své řidičské schopnosti na trati v terénu 4x4.

Všichni návštěvníci mají šanci vyhrát auto na měsíc a další zajímavé ceny.

Vstup na akci je zdarma. Zakoupit si na místě můžete vyhlídkový let.

ilustrační foto 2016- QAP.CZ

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24