Sražené dítě a zásah vrtulníku u těžce zraněného motorkáře

29.07.2018 14:43     29.07.2018 20:34

Ani v neděli neměly záchranné složky klid. Odpoledne vyjížděli záchranáři do Rokycan, kde auto srazilo malé dítě. Vrtulník pak letěl k Nepomuku k těžce zraněnému motorkáři.

foto QAP CZ

Osobní auto srazilo před třetí hodinou teprve čtyřleté dítě v ulici Boženy Němcové v Rokycanech. Dítě bylo po střetu s autem naštěstí při vědomí. Záchranáři ho převezli do nemocnice.

Vážná nehoda se stala odpoledne u Nepomuku. Tady se střetl traktor s motorkářem. Řidič motocyklu Honda byl transportován vrtulníkem do nemocnice. "Muž utrpěl mnohačetná zranění, musel být napojen na umělou plicní ventilaci, letecky byl transportován na Emergency fakultní nemocnice na Lochotín," uvedl mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Jak se nehoda stala popisuje Iveta Kořínková z PČR. "Šedesátiletý řidič traktoru Case s připojeným přívěsem vyjížděl na silnici směrem doleva na obec Nepomuk, kdy pravděpodobně nedal přednost 45letému motocyklistovi na Hondě 650, který v uvedenou dobu jel po hlavní komunikaci od obce Nepomuk směrem na obec Plzeň. Motocyklista začal podle dosavadních zjištění prudce brzdit a následně se čelně střetl s přívěsem, pod kterým zůstal i se svým motocyklem zaklíněn."

 

Hromadná nehoda se v neděli odpoledne řešila v Plzni u Belánky. Střetlo se celkem 5 vozidel. I tady zasahovala záchranka. Více jsme psali zde.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24