QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Srážka tří aut v Plzni! V péči záchranky skončila žena a i s dětmi

25.05.2018 19:58     25.05.2018 20:16

Hned několik nehod zkomplikovalo v pátek v podvečer provoz v regionu. V Plzni musela záchranka zasahovat u nehody na křižovatce v Tylově ulici, kde bylo několik zraněných.

2 kolony Varská

K nehodě na křižovatce Tylovy a Korandovy ulice v Plzni došlo po sedmé hodině večer. Na místo musely vyjet všechny složky IZS. V péči záchranky skončilo hned pět zraněných, z toho ve čtyřech případech šlo o děti nebo náctileté.

"Do Fakultní nemocnice Plzeň na Lochotíně jsme po ošetření převáželi ženu, ročník 1986," potvrdil mluvčí záchranky Martin Brejcha s tím, že do nemocnice sanitka převezla také zhruba 16letou a 14letou dívku, 7leté děvče a ještě malé dítě, ročník 2017

Přesné příčiny nehody policie vyšetřuje. Stejně jako u nehody v ulici Červenohrádecká v Plzni, kde došlo ke střetu motorky a osobního auta. I tam mělo dojít ke zranění. Nehoda navíc zasáhla do provozu autobusové linky číslo 53.

Bouralo se ale i na hlavním tahu I/27 u Dolní Lukavice a na silnici I/22 na Klatovsku u obce Číhaň. V těchto případech se naštěstí nehody obešly bez zranění. 

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24