QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Strašidelný rej ovládl Parkhotel! O originální masky nebyla nouze - FOTKY

05.11.2018 10:39

Plzeňský Parkhotel hostil Strašidelný rej, který měl za cíl nejen přinést zábavu řadě dětem, ale také finanční pomoc hospici Domov. Podívejte se na fotky!

6
6132457810DSC_0047DSC_0104DSC_0105

Čarodějnice, ale i kostlivci, čertíci, piráti nebo princezny obsadili v neděli Parkhotel v Plzni na Borech. Straidelný rej pořádl Plzeňský kraj. Výtěžek jde na podporu hospicové péče Domov. Nakonec se vybralo třicet tisíc.

Kromě finanční injekce měla akce samozřejmě hlavně pobavit zásupy dětí, které do sálu hotelu dorazily. "Děti během odpoledne soutěžily o ceny, tančily, vyslechly si krátké příběhy o čarodějnicích a také se mohly nechat vyfotit ve fotokoutku a odnést si na památku svoji fotku," říká k programu Eva Mertlová z krajského úřadu.

Strašidelný rej Plzeňského kraje měl letos premiéru. Každoročně se v předvánočním čase konala obdobná akce s názvem Advent dětem, jejíž výtěžek vždy putoval na dobročinné účely. "Letos se kraj rozhodl koncept pozměnit a termín akce posunout k Dušičkám a dát dětem možnost obléknout si strašidelný kostým a pořádně se vyřádit," dodává Eva Mertlová.

FOTO: Michaela Květová

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24