QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Strážníci řešili další problémy s bezdomovci na Americké - FOTKY

22.02.2017 12:27

Hned dvakrát museli strážníci v Plzni vyjíždět na Americkou, kde byly problémy s bezdomovci. V obou případech šlo o dost nechutné záležitosti...

americká
americkáAmericka2Americká3

Incidenty nebo nepříjemnosti s opilými bezdomovci na Americké řeší strážníci v Plzni celkem často. V úterý v podvečer museli přitom na Americkou vyjíždět hned dvakrát.

"Pár minut po páté odpoledne procházela hlídka Americkou ulicí, kde na zastávce MHD ´Mrakodrap´ neušel její pozornosti muž bez domova, který seděl na lavičce a vykonával na ní tělesnou potřebu. Sedmapadesátiletý muž ze Slovenska se strážníky o spáchaném přestupku odmítl vůbec bavit, sdělil jim, že se podle něj ničeho nedopustil," říká mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

V podstatě velmi podobný případ pak řešili strážníci i u malého Tesca. Tam pro změnu postávala hned skupinka lidí bez domova.  "Jedna z přítomných žen se zničehonic během řešení sebrala, popošla k opodál umístěnému poštovnímu automatu. Tady si stáhla kalhoty a začala bezostyšně přede všemi močit. I ona odmítla celou záležitost řešit, navíc ale ještě na strážníky vulgárně pokřikovala," dodává mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24