QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Strážníci v Plzni pátrali po malé školačce!

21.10.2016 15:19

Pátrací akci po 8leté dívence rozjela městská policie v Plzni. Do pátrání po dívence se pustilo hned několik hlídek strážníků. Přinášíme podrobnosti!

IMG_5063

Velká pátrací akce se rozjela napříč Plzní. Matka totiž oznámila na městskou policii, že její dcera nastoupila do autobusu a odjela.

"Na tísňovou linku městské policie se obrátila zoufalá žena hledající svou dceru. Osmiletá dívka prý asi sama nastoupila do autobusu číslo 41 a odjela z Vinic do centra. Motorizované hlídce se podařilo tento autobus dostihnout u zoo, ale dívka se v něm nenacházela," říká Dana Krausová z městské policie.

Do pátrací akce se okamžitě zapojily další hlídky strážníků a začaly pročesávat vytipované lokality. "Do pátrání se zapojily další 3 hlídky, které prohledávaly oblast Vinic a dále hlídka na Doubravce, kam dívka dojíždí do speciální školy. Tato hlídka byla nejúspěšnější, neboť dívenku nalezla před školou a následně předala paní učitelce," pokračuje Dana Krausová.

Strážníci následně informovali jak matku dívenky, tak i úředníky odboru sociální ochrany dětí. Podobná situace se totiž v minulosti odehrála už několikrát.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24