Svatováclavská vyjížďka ukončí v Plzni motorkářskou sezónu

27.09.2017 7:58

Zhruba tisícovka motorek všech možných kubatur i stylů obsadí už ve čtvrtek 28. září nádvoří Plzeňského Prazdroje. V předvečer proběhne i večerní jízda!

prvomájova vyjizdka motorkaru plzen QAP foto (26)

Motorkáři speciálními jízdami z Plzeňského Prazdroje každý rok sezónu zahajují a zároveň zakončují. Teď je na řadě oficiální slavnostní ukončení sezóny a to obstará samozřejmě spanilá jízda na svátek svatého Václava.

Akce přiláká na nádvoří pivovaru tradičně davy milovníků motorek. Ani tentokrát rozhodně nepřijdou zkrátka. Do pivovaru se sjede ve čtvrtek 28. září kolem tisícovky motorek. K vidění budou už dopoledne, výjezd se plánuje na 11:30. Na nádvoří pivovaru se jako tradičně sjedou motorky všech typů, velikostí a kubatur. Letošní Svatováclavská vyjížďka pojede po trase Kozolupy, Čemíny, Uněšov a Manětín výjezd.

Vyjížďka motorek v Plzni se uskuteční počtvrté, vedle Svatováclavské hostí Plzeň také květnové Prvomájové vyjížďky. Jak vypadalo zahájení motorkářské sezóny letos v květnu, si můžete připomenout v reportáži zde.

V předvečer hlavní jízdy nebude chybět noční vyjížďka Plzní. Na nádvoří pivovaru se chystá i doprovodný program...

"Letošní noční vyjížďka proběhne v trochu novém stylu. I letos se srazíme před prodejnou Bikers Crown, tentokrát v 18:30. Odjezd je plánován na 19:30. Projedeme se večerní Plzní a okolím a vyjižďku ukončíme na nádvoří plzeňského pivovaru," informují organizátoři.

Na nádvoří vystoupí kapela Rockabill, parádní kaskadérské trailové vystoupení předvede známý kaskadér Míra Lisý.

Program:

17:00 - Rockabilly

19:00 - 1. vystoupení Míry Lisého

20:15 - Plánovaný příjezd kolony motocyklů

20:30 - 2. vystoupení Míry Lisého

22:00 - Ukončení

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24