QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Systém Plzeňské karty bude mít odstávku! Nabíjení nebude fungovat

12.11.2018 12:06

Plzeňské dopravní podniky chystají nutnou odstávku systému Plzeňské karty kvůli údržbě. Klienti PMDP by tak měli počítat s komplikací.

foto-qap-cz (12)

S dvouhodinovou odstávkou systému musí počítat v pondělí večer klienti Plzeňských městských dopravních podniků, kteří by si chtěli dobít kartu.

"Dnes 12. listopadu v čase mezi 21:00 až 23:00 dojde ke kompletní odstávce systému Plzeňská karta a všech prodejních kanálů, a to z důvodu nutné údržby. Naplánujte si prosím nabíjení Plzeňské karty mimo tento časový interval," upozorňují dopravní podniky.

S odstávkou by měli počítat zejména cestující, kteří by si v tu dobu chtěli dobít Plzeňskou kartu. "V tu dobu jsou standardně zákaznická centra uzavřená a dobití probíhá pouze prostřednictvím eshopu nebo na bankomatech České spořitelny. Tato služba bude ale právě v uvedenou dobu nedostupná," vysvětluje mluvčí PMDP René Vávro.

Samotné cardmany ve vozech MHD v Plzni budou fungovat normálně. Pokud si tedy bude chtít cestující v dobu odstávky koupit klasickou jízdenku ve voze, problémy ho nečekají.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24