QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Teenager byl v celostátním pátrání, strážníci ho dopadli na nádraží v Plzni - FOTO

10.10.2018 11:56

Strážníci v Plzni si na konto připsali další úspěch v podobě odhalení osoby, na kterou měli spadeno policisté. Tentokrát jim v síti uvízl teprve 17letý mladík...

253824_2

Strážníci plzeňské městské policie se v tomto týdnu stali přímo postrachem lidí, po kterých jde policie a jsou v nejrůznějších pátracích evidencích.

Teď jim v rukou skončil teenager, který byl v celostátním pátrání. "Strážníci kontrolovali strážníci nádraží Jižní Předměstí, kde neunikla jejich všímavosti tvář mladíka, kterou viděli v seznamu osob, po nichž pátrají muži zákona. Mladík u sebe při kontrole neměl žádný doklad totožnosti, proto se prokázal ústně. Z dostupných údajů, které uvedl, bylo přes internetovou databázi zjištěno, že se sedmnáctiletý mladík nachází v celostátním pátrání," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová s tím, že mladík skončil na policejním oddělení.

V tomto týdnu jde přitom už o několikátý podobný případ. Vypadá to, že plzeňští strážníci mají "v hlavách" snad celou databázi pohřešovaných a hledaných osob. A to dokonce i mimo službu. Právě tak se podařilo jednomu strážníkovi v tomto týdnu odhalit muže, na kterého byl vydaný zatykač. Další podrobnosti k případům z uplynulých dnů najdete v článku zde.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24