QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Teenager na kole s mobilem v ruce srazil ženu. Policie hledá svědky

16.03.2017 13:55

Policie shání svědky poměrně netradiční nehody. Tentokrát došlo ke střetu chodkyně a mladíka na kole. Podle policie mladík z místa nakonec ujel, zná ale jeho popis!

6

Ke kolizi došlo v polovině března v Klatovech u křižovatky Plánické a Měchurovy ulice v 15:15. Právě tam měl cyklista na chodníku srazit chodkyni a ujet.

"Dosud neznámý cyklista jel na jízdním kole po pravém chodníku při ulici Plánické ve směru do centra a u křižovatky narazil do chodkyně. Žena šla po chodníku vlevo od ulice Měchurova do ulice Plánické. Při nehodě došlo k pádu cyklisty i chodkyně, při kterém žena utrpěla zranění a byla ošetřena v nemocnici. Cyklista po nehodě z místa ujel. Dle výpovědi svědků události držel cyklista za jízdy v ruce telefon a díval se na něj," popsala mluvčí policie Dana Ladmanová.

Policie nyní shání svědky, kteří by s vyšetřováním nehody pomohli. Navíc má k dispozici popis cyklisty a ten by mohl případným svědkům výrazně napovědět. "Podle zjištěných informací byl cyklista mladistvý, štíhlé postavy, vysoký asi 165 centimetrů a měl světlé vlasy, po stranách vyholené s dlouhou patkou sčesanou na stranu. Mladík  při nehodě utrpěl oděrky a možné pohmoždění pravděpodobně na pravé ruce. Na sobě měl bílou mikinu s dlouhými rukávy a na zádech plátěný batoh," dodává policejní mluvčí s

Policie nyní po cyklistovi pátrá. Případní svědci se mohou obrátit na policii na telefonních číslech 974 334 251 nebo 974 334 250, informace mohou ale sdělit i prostřednictvím mailu kt.di.podatelna@pcr.cz.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24