QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Teploty budou v průběhu týdne stoupat. Počítat musíme i s deštěm

12.02.2018 7:01

Sněžení, mrznoucí srážky, ale i polojasná obloha. To všechno nabídnou nadcházející dny. Teploty budou v průběhu týdne stoupat. Přečtěte si novou týdenní předpověď.

FOTO_QAP_CZ (5)

V pondělí bude zataženo až oblačno, místy by se mohla objevit i polojasná obloha. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 0 až 4 stupni.

Velmi podobné to bude také v úterý a ve středu, kdy se očekává zataženo až oblačno, postupně místy i polojasno. Noční teploty klesnou mezi -1 až -5 stupňů, odpolední se dostanou mezi -1 až +3 stupně. 

Čtvrtek už bude ve znamení polojasné až skoro jasné oblohy. Postupně ale bude přibývat oblačnost a také srážky, které budou na horách sněhové. V nížinách půjde spíš o déšť nebo mrznoucí srážky. Nejnižší noční teploty spadnou mezi -2 až -6 stupňů, nejvyšší denní budou mezi 0 až 4 stupni.

V pátek nás čeká zataženo, na většině území déšť nebo déšť se sněhem, zpočátku se bude jednat ojediněle i o mrznoucí srážky. Od středních poloh bude i sněžit. Během dne bude od západu srážek ubývat. V noci naměříme +2 až -2 stupně, púřes den 2 až 6.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Zataženo až oblačno, přechodně místy i polojasno. Místy déšť nebo déšť se sněhem, od vyšších poloh srážky sněhové. Nejnižší noční teploty +1 až -4 °C. Nejvyšší denní teploty 2 až 7 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24