QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Teploty překročí hranici 30 stupňů! Tropy přinesou i bouřky

28.05.2018 7:02

Začátek týdne bude ve znamení tropických teplot. Překročit by dokonce měly i hranici 30 stupňů. Pak ale dorazí bouřky. Čtěte novou předpověď do 4. června.

Bolevák

V pondělí bude jasno až polojasno, odpoledne se při přechodně zvětšené oblačnosti mohou objevit přeháňky nebo i bouřky. Teploty se dostanou mezi 28 až 30 stupňů. 

Hodně podobné to bude i v úterý, jen teploty přes den budou ještě vyšší a mohou vystouipit až na 32 stupňů. V noci naměříme 17 až 13 stupňů. 

Ve středu nás čeká polojasno až oblačno, od jihozápadu postupně až zataženo a dorazit by měly přeháňky a někde i silnější bouřky. V noci naměříme 18 až 14 stupňů, během okolo 25.

Ve čtvrtek nás čeká polojasno až oblačno, místy přeháňky a bouřky. Ráno bychom měli počítat i s mlhami. V noci klesnou teploty mezi 17 až 13 stupňů, přes den okolo 25.

Pátek přinese jasnou až polojasnou oblohu, někde by mohlo být i oblačno a objevit se ještě mohou také bouřky. Odpolední teploty se dostanou na zhruba 25 stupňů, noční mezi 17 až 13.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Polojasno až jasno, v odpoledních hodinách při přechodně zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky a bouřky. Nejnižší noční teploty 15 až 10 °C. Nejvyšší denní teploty 23 až 28 °C."

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24