QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Teploty se dostanou nad nulu, žádné jarní hodnoty to ale nebudou

19.03.2018 7:01

Příští dny přinesou přece jen pozvolné oteplování. Na žádné jarní hodnoty se ale těšit nemůžeme, teploty se dostanou postupně až k 10 stupňům. 

Nebe QAp foto

V pondělí bude oblačno až zataženo, místy přechodně i polojasno. Ojediněle se ale ještě budou objevovat sněhové přeháňky. Přes den se teploty dostanou mezi -4 stupně až 0. Stále musíme počítat i se silnějším větrem.

Hodně podobné to bude i v úterý. Čeká nás oblačno až zataženo, přechodně místy polojasno, ale i slabé sněžení. Nejnižší noční teploty klesnou mezi -4 až stupňů, nejvyšší denní vystoupí mezi -1 až +3 stupně. 

Středa bude ve znamení většinou oblačné oblohy, ojediněle se vyskytne i slabé sněžení. Během dne budou srážky ustávat a ubývat bude i oblačnost. V noci spadnou teploty mezi -3 až -7 stupňů. Přes den se vyšplhají mezi 0 až 4 stupně. 

Čtvrtek přinese oblačnou až zataženou oblohu. Postupně se bude objevovat sněžení, které bude v nížinách přecházet ve smíšené srážky. V noci naměříme -4 až -8 stupňů, přes den 2 až 6. °C. Mírný jihozápadní až západní vítr 2 až 5 m/s.

Stejné to bude v pátek, jen teploty budou o něco vyšší. V noci budou mezi -1 až -5 stupni, přes den mezi 3 až 7.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Zpočátku převážně polojasno, během období přibývání oblačnosti a ojediněle slabý déšť, na horách srážky sněhové. Nejnižší noční teploty +1 až -4 °C. Nejvyšší denní teploty 5 až 10 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24