Tornádo Hradiště slaví historický úspěch! FOTKY

24.05.2018 11:48

Ve středu 23. května byl pro fotbalový tým Tornádo Hradiště dnem, kdy se láme historie. Tým si přivezl po vysoké výhře nad SK Smíchov do plzeňského Hradiště obrovský pohár.

qap1
qap2qap3qap1image1

"Držitelem poháru OFS PM pro sezonu 2017/2018 se stává TORNÁDO HRADIŠTĚ," právem se pyšní klub na svém webu a přidává za zprávu hned tři vykřičníky. Fotbalisté z Hradiště jsou na sebe právem hrdí, zisk poháru je pro klub historickým okamžikem.

Hradiště ve středu vyhrálo nad SK Smíchov vysoko o tři branky.

"Do finále poháru jsme se dostali díky výborným výkonům celého kádru. Od prvního kola hráli pohár hlavně kluci, kteří nedostávali v soutěži tolik příležitostí a své šance se chopili naplno. I do finálového zápasu tedy nasadil Dan sestavu, která hlavně nastupovala v ostatních pohárových zápasech. Do úplné kompletnosti chyběli jenom Mára a Tom. Ostatní, včetně Pišty a Zbyňka dorazli na lávku, nebo alespoň "na kukačku" za klandr," uvádí fotbalisté z Tornáda.

Tornádo obdrželo od svazu hned dva poháry. "Putovní pohár bude rok zdobit Plovárnu. Druhý pohár nám zůstane a bude nám připomínat tenhle kolektivní úspěch dlouhodobě. Nezanedbatelným profitem je i finanční prémie. Velký dík patří celému mančaftu, trenérovi Danovi i elpresidento Laďasovi, který má vlastně pohár k svátku. Nemenší dík patří i fanouškům, kteří vytvořili na hřišti Smíchova našim klukům prakticky domácí atmosféru. Cesta v koloně s vlajkou vepředu pak byla třešničkou na pohárovém dortíčku," uvádí klub.

SK SMÍCHOV - TORNÁDO HRADIŠTĚ 2:5 (1:1)
Střelci Tornáda: Filip Šperl, Václav Krliš, Martin Furár, Jan Bihary, Jakub Ženíšek

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24