QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická bilance pokračuje! Nehodu u Velkého Boru nepřežila řidička - FOTO

18.07.2017 11:41

Nehody v regionu mají další oběť. Řidička, která v pondělí havarovala s autem u Velkého Boru, v nemocnici zemřela. Jen od neděle jde už o druhou oběť nehod na silnicích v kraji.

DN Velký Bor 17.7.2017

Bilance letošních nehod v regionu je skutečně tragická. Nárůst počtu obětí nehod potvrdila policie už v uplynulých týdnech a bohužel trend pokračuje. Jen od neděle už zemřeli na silnicích v regionu dva lidé.

Policie potvrdila, že fatální dohru má i nehoda, ke které došlo v úterý dopoledne na silnici u Velkého Boru na Klatovsku nedaleko Horažďovic. V nemonici podlehla ve večerních hodinách zraněním 76letá řidička. Podrobnosti k nehodě se dočtete v článku zde. "U zemřelé ženy byla nařízena soudní pitva. Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti. Policie příčinu a okolnosti dopravní nehody dále šetří," doplnila mluvčí policie Dana Ladmanová. Původně se předpokládalo, že žena upadla do mikrospánku. V současné době jsou ovšem ve hře i další varianty, například zdravotní komplikace.

V neděli v pozdních večerních hodinách se přitom tragická nehoda odehrála u Štěnovic, kde osobní auto bouralo na kruhovém objezdu. na místě zemřel 39letý muž, více se dočtete zde.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24