Tragická nehoda na jižním Plzeňsku, zemřel 45letý řidič

05.02.2016 14:09     05.02.2016 16:40

Tragická havárie osobního vozidla se stala v pátek 5. února odpoledne na jižním Plzeňsku mezi obcí Ves Touškov a Stod. Na místě došlo ke smrtelnému zranění. Provoz byl omezen.

DSC_5323

Šlo o havárii jednoho osobního auta se smrtelným zraněním mezi obcí Ves Touškov a Stod. Na místě zasahovali záchranáři, hasiči ze dvou jednotek a policie. V místě byl omezen provoz.

Při nehodě zemřela jedna osoba. "Na místě zemřel muž, utrpěl zranění neslučitelná se životem. Po vyproštění lékař na místě konstatoval smrt. Žádné jiné zraněné osoby na místě nejsou," potvrdila QAPu mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

K tragické nehodě došlo ve 13:30, jednalo se o havárii osobního vozu Peugeot 306. Na její následky zemřel 45letý řidič, který cestoval sám, jel směrem na Ves Touškov.

„Dle prvotního šetření na místě jel řidič ve směru na Ves Touškov a při průjezdu zatáčkou vyjel mimo komunikaci, sjel do příkopu, kde  se vozidlo přetočilo na střechu,“ uvedla mluvčí policie Jana Tomková.

Zda byl řidič pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek, ukáže až soudní pitva.

„Pozůstalé rodině byla poskytnutá krizová intervence. V průběhu šetření a při odstraňování nehody byl provoz řízen kyvadlově,“ řekla dále Jana Tomková s tím, že po 16. hodině byla silnice průjezdná.

Odpoledne se řešila také nehoda se zraněním v Lobezské ulici v Plzni, kde se srazila dvě osobní auta.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24