Tragická nehoda u rybníku Regent! Na místě zemřela mladá žena - FOTKY

13.12.2017 12:08

Tragická nehoda se odehrála ve středu nad ránem. Na místě zemřela 28letá žena, zranění byli i dva muž z auta. Jeden z nich byl pod vlivem alkoholu. Stále se neví, kdo řídil...

1
123

Počet obětí letošních nehod v Plzeňském kraji opět narostl. Ve středu kolem půl jedné ráno došlo k havárii osobního auta u rybníku Regent na Tachovsku. Bohužel je dost možné, že na nehodě bude mít svůj podíl alkohol. Vyšetřování si převzala kriminálka.

"Z dosavadního šetření vyplývá, že zatím neustanovený řidič jel s vozidlem Škoda Octavia od obce Mariánské Lázně na obec Chodová Planá. Po projetí mírné levotočivé zatáčky nezvládl řízení a s vozidlem vyjel vlevo mimo komunikaci, kde se auto několikrát přetočilo přes střechu, na které také zůstalo ležet. Při nehodě utrpěli dva muži ve věku 32 a 27 let zranění, a tak byli z místa převezeni do nemocnice. Osmadvacetiletá žena, která ve vozidle také cestovala, utrpěla zranění, jemuž na místě podlehla," říká k nehodě mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Policisté oba zraněné vyzvali k dechovým zkouškám na alkohol. "Starší z mužů nadýchal 1,45 promile alkoholu, mladší dechovou zkoušku odmítl," dodává policejní mluvčí s tím, že zatím není jasné, kdo ve skutečnosti auto řídil. Na místo tak dorazil také soudní znalec.

Zatím není ani jasné, zda žena, která při nehodě zemřela, byla pod vlivem alkoholu nebo drog. Nařízená byla soudní pitva. Případ si už převzala kriminálka.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24