QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda u Trpíst! Auto začalo po nárazu do stromu hořet - FOTKY

27.09.2018 9:13     27.09.2018 10:21

Havárie osobního auta u Trpíst na Tachovsku, ke které došlo ve čtvrtek ráno, skončila tragicky. Na místě byly všechny složky IZS, povolán byl i vrtulník.

1
123

K nehodě osobního auta došlo na silnici mezi obcemi Trpísty a Kšice na Tachovsku. Osobní auto u Trpíst narazilo do stromu a začalo hořet.

Záchranka na místo vyslala posádky pozemní cestou a povolán byl také vrtulník letecké záchranky. "Přes veškerou snahu výjezdových skupin na místě muž svým zraněním podlehl, na místo byl povolán koroner," řekla k zásahu Ivana Vodehnalová z krajské záchranky.

Na místě zasahovali také hasiči. "Nejprve na místě resuscitoval svědek nehody a členové místní jednotky. Vytáhli zraněného z vozidla. Naše jednotka ze stanice Stříbro a JSDHO Stříbro vozidlo uhasily," doplnil mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

Přesné příčiny nehody vyšetřuje policie. "K havárii osobního vozidla došlo krátce před devátou hodinou. Vozidlo začalo po nárazu do stromu hořet. Komunikace musela být uzavřená," uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24