QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda uzavřela tah u Plané! Na místě zemřeli dva lidé - FOTKY

07.12.2016 8:36     07.12.2016 9:24

Tragická srážka kamionu a osobního auta zastavila ve středu ráno provoz na hlavním tahu I/21 u Plané na Tachovsku. V osobním autě zemřeli dva lidé.

2
23456 (1)6 (3)6 (2)6 (4)6 (6)6 (5)

K nehodě došlo kolem osmé hodiny ráno. Ze zatím nezjištěných příčin došlo ke střetu osobního auta a kamionu s cisternou u Plané na Tachovsku. Na místo musely vyjet všechny složky IZS, dvěma lidem už ale bohužel jejich zásah nepomohl.

"Zraněním na místě podlehla žena a muž z osobního vozidla, řidič nákladního auto vyvázl bez zranění," potvrdil mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Přesné příčiny nehody se stále vyšetřují, zatím to ale vypadá, že řidič osobního auta vyjel přímo proti kamionu. "Řidič osobního vozidla Škoda Fabia jel od Chodové Plané směrem na Planou. Ze zatím nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde se čelně střetl s kamionem. Nárazem bylo osobní auto odmrštěno do silničního příkopu," popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Jiroušková s tím, že ve voze zemřel 65letý řidič a jeho o pět let mladší spolujezdkyně.

Hlavní tah musel být kvůli odstraňováním následků úplně uzavřený a policie odklonila osobní dopravu na objížďku přes Kyjov. Pro nákladní auta ale objízdná trasa nebyla vhodná.

FOTO: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24