Tramvajovou trať na Košutku čekají další práce i omezení

07.12.2016 13:02

Práce se tentokrát rozjedou na křižovatce Karlovarská - alej Svobody a s komplikacemi by v místech měli počítat i řidiči. Přinášíme podrobnosti.

FOTO_QAP_CZ (10)

Práce budou probíhat o nadcházejícím víkendu. Řidiči by měli počítat s komplikacemi a omezeními v podstatě celý víkend, cestující tramvajemi čeká výluka jen v sobotu v průběhu celého dne.

Podle informací prvního plzeňského obvodu se bude pracovat na tramvajové trati v křižovatce Karlovarské a aleje Svobody od 10. do 11. prosince. "Z důvodu stavebních prací dojde k částečným uzavírkám některých jízdních pruhů v úseku křižovatky ulice Karlovarská a alej Svobody. Průjezd křižovatkou bude tedy částečně omezen, avšak všemi směry zůstane zachován," informuje ÚMO1.

Na komplikace na tramvajové trati na Košutku se musí připravit i cestující MHD. Tramvaje totiž nebudou zajíždět až na konečnou, ale odbočí k zastávce U Gery. Na Košutku budou zajíždět autobusy náhradní dopravy. "Tramvaje linky 4 budou jezdit v uvedeném období v úseku Bory – U Gery (zpáteční směr Mozartova – Bory). Náhradní autobusová doprava 4A zajistí v uvedeném období dopravu v úseku Košutka – Lékařská fakulta a zpět," upozorňují dopravní podniky s tím, že výluka bude probíhat od ranní výpravy až do večera.

Podrobnosti k zastávkám autobusů a provozu najdete zde.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24