Trať na Klatovské čeká oprava, tramvaje nahradí na několik dnů autobusy

07.08.2018 7:02

Víc jak týden potrvá výluka tramvají na Klatovské v Plzni. Za vším stojí opravy tramvajové tratě. Výluka na lince číslo 4 odstartuje už v tomto týdnu.

OPpravy výhybky u synagogy_QAP_foto (1)

Tramvaje linky číslo 4 budou jezdit z Košutky do centra města normálně. Autobusy nahradí tramvaje v úseku sady Pětatřicátníků - Bory.

"Z důvodu stavebních prací na tramvajové trati v na Klatovské třídě bude probíhat ve dnech 11. – 19. 8. 2018 výluka tramvajové dopravy na lince 4. Tramvaje linky 4 budou jezdit v uvedeném období v úseku Košutka – sady Pětatřicátníků," informovaly dopravní podniky.

Na autobusy náhradní dopravy se bude přesedat směrem na Bory v sadech Pětatřicátníků s tím, že tramvaje od Košutky budou zastavovat na Palackého náměstí. Směrem na Košutku se bude nasedat na tramvaje také v sadech Pětatřicátníků.

Výluka se netýká spojů, které míří na Slovany. "Spoje jedoucí od Košutky na Slovany a do vozovny (4X) pojedou po své běžné trase, tedy ze zastávky Pod Záhorskem rovně do sadů Pětatřicátníků a dále doleva na Slovany," upozorňují PMDP.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24