QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U autobusového nádraží srazilo auto ženu a muže - FOTKY

07.10.2018 12:14     07.10.2018 13:19

Kolem poledne došlo k velmi vážné nehodě v Plzni ve Skvrňanské ulici nedaleko autobusového nádraží. Na místě zasahovaly všechny složky IZS.

nehoda chodci u autobusaku (4)
nehoda chodci u autobusaku (2)nehoda chodci u autobusaku (4)nehoda chodci u autobusaku (1)nehoda chodci u autobusaku (3)nehoda chodci u autobusaku (4)

"Od nádraží přebíhali k zastávce tramvají Skvrňanskou ulici muž a žena cizí národnosti. Přebíhali po přechodu, kde byli sraženi vozidlem Škoda Octavia, řidič byl ročník 1993. Dechová zkouška i zkouška na drogy u řidiče byla negativní. Na místě jsou kamery, bude se vyhodnocovat kamerový záznam. Příčina je nadále v šetření," uvedla mluvčí policie Iveta Kořínková s tím, že až další vyšetřování ukáže, zda na semaforu u přechodu byla červená.

Na místě zasahovala záchranka. „Žena ročník 1980 s vážným úrazem dolní končetiny byla po ošetření převezena na Emergency FN Plzeň a muž ročník 1979 byl s lehkým zraněním po ošetření převezen na chirurgickou ambulanci fakultní nemocnice Lochotín,“ uvedl mluvčí záchranky Martin Brejcha.

 

FOTO: ZZSPK

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24