U nehody na Vysoké musely zasahovat složky IZS! Řidiče zdržely kolony

27.04.2017 7:59     27.04.2017 8:46

Ranní nehoda na křižovatce Vysoká na hlavním tahu I/27 způsobila ve čtvrtek velké problémy. Na místo musela vyjet i záchranka. Řidiči, kteří jeli z Klatov na Plzeň, uvízli v kolonách.

Audi A4 nehoda1

K nehodě došlo kolem půl osmé ráno, tedy v době vrcholící ranní dopravní špičky. Střet dvou osobních aut se odehrál na křižovatce Vysoká na hlavním tahu z Klatov na Plzeň.

"Nehoda se stala v prostoru křižovatky před dálničním přivaděčem směrem od Klatov. Řidička osobního vozidla tovární značky Škoda Rapid jela od Horní Lukavice. Podle všeho nedodržela bezpečnou vzdálenost a narazila s vozidlem do auta, které jelo před ní. Při nehodě utrpěla žena zranění a byla převezena na ošetření do nemocnice," řekl k nehodě mluvčí policie Jan Koželuh s tím, že policie musela na místě řídit dopravu kyvadlově. Zranění ženy naštěstí neměla být vážná.

Řidiči museli nicméně na hlavním tahu z Plzně na Klatovy počítat s velkými komplikacemi. Prakticky okamžitě po nehodě se začaly tvoři dlouhé kolony, které se rozjížděly jen velmi pomalu.

Všechny okolnosti nehody jsou stále v šetření policie. Alkohol byl nicméně vyloučený dechovou zkouškou u řidičky i řidiče nabouraného auta.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24