QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U Nezvěstic se čelně střetly dodávky, tři lidé se vážně zranili - FOTKY

18.05.2017 20:36     18.05.2017 20:52

Na Plzeňsku mezi obcemi Nezbavětice a Nezvěstice došlo k vážné nehodě dvou dodávek. Na místě jsou tři zraněné osoby. Silnice byla zcela uzavřena.

nehoda nezbavetice
nehoda nezbaveticenezbaveticeNEZBAVETICE3nezbavetice2

U obce Nezbavětice se střetly před devatenáctou hodinou dvě dodávky. Silnice je zcela uzavřena, uzavírka se předpokládá do 22. hodiny. Na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce.

"V 18:45 se střetly dvě dodávky mezi obcemi Nezvěstice a Nezbavěticce na silnici I/19. Zatím z nezjištěných příčiny přejel řidič dodávky značky Iveco do protisměru, kde se střetl s dodávkou tovární značky Fiat Ducato,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová s tím, že zranění utrpěli oba řidiči a jeden spolujezdec. Všechny tři osoby byly převezeny do FN v Plzni.  

„Vzhledem k vážnému stavu obou řidičů nebyla možná na místě dechová zkouška, bude proveden odběr krve v lékařském zařízení,“ dodala tisková mluvčí policie.

Silnice byla po nehodě zcela uzavřena. Na místě je odkláněna doprava.

Ve čtvrtek ve večerních hodinách došlo i k dalším nehodám v regionu. Na Klatovsku nedaleko Mochtína se střetlo osobní auto s motorkou. Také tady zasahovala záchranka.

foto:ZSPK
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24