QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U Šmuclerů začíná týden otevřených dveří, přijede i Bára Špotáková

07.06.2016 7:44

V Autocentru Jan Šmucler v Plzni to od dnešního dne bude žít. Začíná týden otevřených dveří, v rámci kterého bude otevřen exklusivní showroom Volkswagen a proběhne bohatý program.

Auto Show_26IX2015_0618

Autocentrum Jan Šmucler v Borské ulici v Plzni se rozrůstá. Tento týden bude otevřen nový showroom VW, proto autocentrum zve návštěvníky do všech svých showroomů. Postupně se bude program až do soboty věnovat každé automobilové značce, kterou u Šmuclerů nabízejí.

V úterý 7. června proběhne den se značkou Škoda, bude tedy ryze český. Po celý den můžete absolvovat prohlídky nejen autosalonu, ale i nového servisu. Od 15:00 do 18:00 hodin je potom před autocentrem připraven bohatý program. Na autogramiádu přijede olympionik a cyklista Přemysl Švarc, soubor Malá dudácká muzika z Plzně  zahraje české lidové a děti se mohou vyřádit v dětské koutku a na skákacím hradu. Každý absolvent prohlídky může vyhrát auto na víkend.

Ve středu 8. června přijede do Plzně i oštěpařka Bára Špotáková. Autogramiáda a rozhovory s Bárou jsou součástí španělského dne se značkou Seat. Kromě ní bude na místě i český atlet Pavel Maslák, uvidíte správné mytí vozu španělské tance atd. 

Čtvrtek 9. června je v autocentru Jan Šmucler věnovaný Japonsku, tedy další značce Honda. Vše se bude točit nejen kolem těchto japonských automobilů, ale i motorek. Odpoledne přijede na autogramiádu výborný český kaskadér Bohuslav Chmelař nebo český herec Karel Zima.

V pátek 10. června můžete poprvé zajít do nového exklusivního showroomu Volkswagen! Jde o centrum nejmodernějších technologií a služeb, vše se tedy ponese ve vesmírném duchu. V odpoledních hodinách jsou připraveny show plzeňské Techmanie nebo taneční vystoupení Cheerlanders.

V sobotu 11. června pak týden otevřených dveří završí den pro celou rodinu. Připraveny jsou skákací hrady, závodní simulátory, kaskadérské vystoupení i soutěž o auto na celý měsíc! 

Více o programu zde.

O nově vznikajícím servisu jinak v Autocentru Jan Šmucler čtěte zde.

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24