Urputná přestřelka na plzeňském ledě! Indiáni nakonec na Kometu nestačili

30.10.2018 19:58     30.10.2018 21:43

Hokejisté Plzně prohráli doma ve šlágru kola s brněnskou Kometou 2:4. Divoká byla zejména první třetina, ve které padlo pět gólů.

Plzeň - Kometa_hcplzen.cz

Plzeň nastoupila po dvou porážkách v pozměněné sestavě, trenéři obměnili složení útoků. Góly padaly hlavně v dramatické první třetině, fanoušci jich viděli celkem pět. Úřadující mistr z Brna vedl 2:0, ale indiáni dokázali manko v poslední minutě díky trefě Stacha smazat. Hosté se ale vzápětí dostali znovu do vedení.

Druhá třetina se nesla ve výrazně opatrnějším duchu.  Na gól si fanoušci počkali až do  závěrečné dvacetiminutovky, kdy v poslední minutě pečetil výhru Komety  trefou do odkryté branky Kašpar.

"Rychle jsme bohužel prohrávali 0:2. Šli jsme si potom za tím a vyrovnali jsme. Vzápětí jsme po chybě inkasovali třetí gól. Musím pokárat hráče za čtyři útočné fauly, to je proti týmu jako je Kometa problém. Oslabení jsme přesto odbránili. V útoku jsme se snažili tlačit do brány, ale je to pořád bezzubé. Puky se nám tam neodrážejí. Měli jsme rozhodnout v přesilovkách. Kometa si už jako zkušený mančaft závěr pohlídala. Soustředili se na defenzivu a pak už je to těžké. Musíme pracovat dál a já věřím, že se to otočí. Není důvod k panice, v první čtvrtině ještě nikdo extraligu nevyhrál," zhodnotil dění na ledě trenér Plzně Ladislav Čihák.

Plzeň: Milčakov (21. D. Frodl) - Jones, J. Kindl, Čerešňák, Allen, Kaňák, Vráblík, Pulpán - Gulaš, Kracík, Eberle - P. Straka, Nedorost, Stach - Kratěna, Preisinger, Indrák - V. Němec, Kodýtek, D. Kindl. 

Brno: Vejmelka - O. Němec, J. Mikuš, Štencel, Gulaši, Bartejs, Malec, Kučeřík - Mueller, P. Holík, Zaťovič - Horký, L. Čermák, Kašpar - Mallet, J. Hruška, Plášek - Köhler, R. Zohorna, Dočekal. 

FOTO: hcplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24