QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Útočníci Kracík a Preisinger obléknou dresy Plzně i v další sezoně

14.03.2017 21:19

Hokejoví indiáni už sestavují kádr pro příští sezonu. Oba hráči se klubu upsali na další rok.

Kracík

Slovenský útočník Miroslav Preisinger přišel na západ Čech vloni v létě postupně si vybojoval důležitou úlohu v týmu. Podobně jako v minulé sezoně se daří rodákovi z Bratislavy v play-off. Během předkola si v pěti zápasech připsal dvě branky a jednu asistenci. "Na další sezonu v Plzni se velmi těším. Tato sezóna byla pro mě hodně náročná kvůli zranění na začátku, doufám, že ta další bude o hodně lepší. Zůstat v Plzni bylo pro mě prioritou, zvykl jsem si tu nejen já, ale i celá moje rodina,“ uvádí Miroslav Preisinger.

Další rok bude působit v Plzni odchovanec zdejšího klubu, centr Jaroslav Kracík. Po návratu ze zahraničí se stal čtyřiatřicetiletý útočník k oporám týmu. V této sezóně má na svém bodovém kontě pět branek a 20 nahrávek, v předkole ještě přidal po gólu a asistenci. "Jsem moc rád, že jsme se domluvili na mém pokračování, a i další rok budu hrát doma v Plzni,“ říká Jaroslav Kracík.

 "O oba hráče jsme měli velký zájem a dohodli jsme se na prodloužení smlouvy na další rok. Jsme rádi, že se nám povedlo tato jednání dotáhnout a pracujeme na další tvorbě kádru pro příští sezónu,“ dodává sportovní manažer HC Škoda Plzeň Tomáš Vlasák.

FOTO: hcplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24