Útočník s nožem vnikl do rodinného domu, drama skončilo dvěma zraněnými

04.05.2018 11:37

Kriminálka řeší krvavý útok v Horšovském Týně na Domažlicku. Do rodinného domu měl vniknout mladý muž s nožem a zaútočit na majitele.

FOTO_Pavel Němeček (5)

Drama se odehrálo ve čtvrtek v podvečer v Horšovském Týně. Do rodinného domu měl vniknout ozbrojený útočník, údajně pod vlivem drog.

Podle serveru Novinky.cz měl zdrogovaný mladík oohrožovat nožem v domě ženu s malým dítětem a chtít po ní telefon. Na pomoc jí měl přispěchat manžel, kterého útočník pobodal. Zranění měl mladý muž způsobit i sobě.

Na místě zasahovala záchranka, která zraněné muže přepravila do nemocnic. Pro jednoho z nich musel letět dokonce vrtulník. Policie je s vyšetřováním teprve na začátku a příliš informací tak zatím poskytnout nemůže. "Dvě osoby utrpěly bodná zranění. Jeden muž byl převezen se zraněním letecky do nemocnice v Plzni, druhý byl převezen sanitkou do domažlické nemocnice. Vzhledem k tomu, že prověřování je teprve na počátku, nebudeme v současné době poskytovat žádné bližší informace. Případem se intenzivně zabývají kriminalisté Oddělení obecné kriminality Domažlice," řekla mluvčí policie Dagmar Brožová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24