Útočník ze Štěnovic stále uniká! Policie shání svědky přepadení

27.09.2018 9:52

Policie stále vyšetřuje ozbrojené přepadení, ke kterému došlo v tomto týdnu ve Štěnovicích. Po útočníkovi nadále pátrá a shání svědky, kteří by pomohli s vyšetřováním.

foto-qap-cz (37)

K loupežnému přepadení řidiče rozvážkové služby došlo v úterý dopoledne. Řidič podle všeho padl do nastražené léčky. Útočník na něj dokonce vytáhl zbraň.

Oznámení o přepadení přijala policie 25. září po 10. hodině. "Na uvedenou adresu dorazil 62letý řidič zásilkové služby se třemi balíčky, bohužel na místě na něj nečekal adresát, ale neznámý muž v černém oblečení s kuklou a se zbraní v ruce, který po něm požadoval finanční hotovost nebo balíky," popisuje mluvčí policie Iveta Kořínková.

Řidič vystoupil z auta a odmítl cokoliv vydat. Následně si ale uvědomil, do jakého problému se dostal, a vracel se zpátky k autu. Lupiči se ovšem podařilo řidiče zasáhnout štiplavou látkou do očí. I přesto se šoférovi podařilo ujet. Pachatel utekl a policie po něm stále pátrá.

Při vyšetřování by mohli pomoct svědci. "V souvislosti s tímto případem žádáme svědky, kteří se v tomto čase pohybovali v blízkém okolí a mohli si něčeho všimnout, aby se přihlásili na tísňovou linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24