QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Útok na Klatovské byl pokusem o vraždu! Policie obvinila mladého cizince

05.11.2018 14:59

Krajští kriminalisté obvinili mladého cizince, který o víkendu pobodal muže na Klatovské třídě v Plzni. Mladík je obviněný z pokusu o vraždu!

DSC05269

K brutálnímu napadení došlo v noci ze soboty na neděli přímo na Klatovské v Plzni. Trojice cizinců tam napadla další skupinu lidí. O případu QAP.CZ informoval zde.

"Na místo byly ihned vyslány policejní hlídky a kriminalisté Městského ředitelství policie Plzeň, kteří bezodkladně začali prověřovat veškeré okolnosti případu. Z výslechů svědků bylo zjištěno, že dva muži a jedna žena šli po Klatovské třídě, kde míjeli skupinu tří cizinců, kteří se měli najednou bez zjevné příčiny otočit zpět k nim a začít oba muže napadat. V průběhu potyčky se situace na chvíli zklidnila, když však náhle jeden z cizinců vytáhl nůž, kterým 27letému muži způsobil dvě bodnořezná poranění v oblasti levé poloviny trupu. Skupina cizinců pak začala utíkat," říká k víkendovému případu mluvčí policie Markéta Fialová.

Po stopách útočníků si vydali svědci a následně se všechny tři cizince skutečně podařilo zadržet. Zraněný muž skončil v nemocnici.

Útokem se nakonec zabývá krajská kriminálka! Padlo obvinění z pokusu o vraždu...

Policie se případem nadále zabývala a v pondělí nakonec padlo jasné obvinění. "Případ si dle věcné příslušnosti převzali kriminalisté Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje. Po provedení všech potřebných úkonů a zadokumentování důkazních prostředků pak dnes vrchní komisař krajského ředitelství obvinil 19letého cizince ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu. Ve věci bude státnímu zástupci podán podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby," potvrdila policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24