QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V areálu Plzeňské STK slouží řidičům nová myčka

07.12.2016 10:45

Do areálu nejmodernější a největší stanice technické kontroly v Čechách, do Plzeňské STK , na Koterovské třídě můžete jezdit i do super moderní myčky. Tady mají například i pračku na koberečky do aut.

nový-3

Areál Plzeňské STK na Koterovské třídě je opravdu obrovský. A firma dbá na to, aby řidiči měli vše na jednom místě. Proto zde letos na podzim vyrostla i supermoderní myčka pro automobily. Otevřena pro motoristy byla v listopadu.

"Máme zde zcela novou myčku pro osobní i nákladní automobily a autobusy. Jedná se o nejmodernější myčku s velkým výběrem programů s technologií od výrobce CHRIST. Myčku jsme vybudovali přímo tady v areálu vedle hal, kde se dělají technické kontroly automobilů a otevřena byla v listopadu. Řidiči tak mají vše na jednom místě," přiblížil jednatel společnosti Václav Hajšman.

Myčka je otevřena od pondělí do pátku od 6:00 do 17:00 hodin. Vybrat si můžete z pěti mycích programů. Jsou zde ale i další doplňkové služby nebo pračka na mytí koberců.

"Jde například o chemické mytí disků, chemické mytí nádrží, chemické odstranění hmyzu, ruční mytí rámu kartáčem apod. K dispozici je samozřejmě vysavač a pračka na koberečky do aut," uvedl dále jednatel společnosti Václav Hajšman.

Možná si myslíte, že nemá cenu mýt auto teď v zimě. Ale právě naopak. V zimě, když se solí, je důležité zbavovat auto od zbytků soli apod. Tak si přijeďte vyzkoušet novou moderní myčku v Plzeňské STK!

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24