QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V centru Plzně se chystají další trhy. Farmáře vystřídají tradiční trhy

07.10.2016 7:59

Náměstí Republiky bude o nadcházejícím víkendu znovu ve znamení farmářských trhů. Chystají se opět na sobotní dopoledne. V příštím týdnu pak odstartuje Havelský trh.

FOTO_ Jaroslav Kreisinger (47)

Sedmá sezóna Plzeňských farmářských trhů jede dál naplno. Další v pořadí se chystají už na nadhcázející víkend. Farmáři se na náměstí Republiky objeví v sobotu 8. října.

Desítky farmářů a voňavé dobroty. Tak to bude v sobotu opět vypadat v centru Plzně. Na náměstí Republiky se chystají desítky prodejců. Tradičně budou k mání čerstvé uzeniny, sýry i sýrové speciality, těšit se mohou zákazníci také na další mléčné výrobky a chybět nebudou ani tradiční lahůdky od pekařů.

Také o tomto víkendu budou trhy probíhat mezi 8. a 12. hodinou dopoledne. Sezóna letošních farmářských trhů potrvá až do 17. prosince.

Milovníci trhů si ovšem přijdou na své i příští týden. Už od 12. října se na náměstí usídlí Havelské trhy, které potrvají do 18. října. Sezóna trhů na náměstí tak nabere na obrátkách. Hned na 22. října jsou naplánované další farmářské trhy a v průběhu listopadu se pak odehrají na náměstí trhy hned třikrát. Kromě dvojité porce farmářských trhů proběhne i velmi oblíbený Martinský trh a už od 25. listopadu odstartují i nejžádanější Vánoční trhy.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24