V Dobřanech srazilo auto chlapce. Skončil v nemocnici

05.01.2018 8:03     05.01.2018 8:44

Ke střetu osobního auta s chlapcem došlo v pátek ráno v ulici třída 1. máje v Dobřanech. Na místě musela zasahovat i záchranka. Chlapec skončil v nemocnici.
 

DSC02716

Hned několikrát musela v tomto týdnu zasahovat záchranka u nehod, při kterých došlo ke sražení chodce. Naposledy v pátek ráno vyjížděli záchranáři do Dobřan, kde se střetlo osobní auto s chlapcem.

"K nehodě došlo po sedmé hodině ráno nedaleko čerpací stanice v Dobřanech. Z dosud nezjištěných příčin došlo ke střetu osobního vozidla Opel Corsa, které řídila řidička ročník 1960, s chlapcem. Dechová zkouška na alkohol byla u řidičky negativní," řekla k nehodě mluvčí policie Pavla Burešová s tím, že hocha převezla sanitka do nemocnice.

V tomto týdnu nicméně podobných nehod na silnicích v regionu poměrně rapidně přibylo. Ve čtvrtek musel v Tachově dokonce zasahovat i vrtulník. Policejní auto tam srazilo muže. V Plzni u Plazy pro změnu srazilo auto dívku, podrobnosti se dočtete v článku zde.

Hned tři nehody, při kterých byli sraženi chodci, se odehrály ve středu v Plzni. V jednom z případů šlo přitom o srážku chodce s tramvají, více zde.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24