QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Koperníkově ulici se střetl trolejbus s autem - FOTKY

07.10.2015 11:49     07.10.2015 12:54

K nehodě trolejbusu a auta došlo na křižovatce Koperníkovy a Plachého ulice. Po srážce zůstal odstavenýn jak poškozený autobus, tak doslova zdemolované auto.

FOTO_QAP_CZ (14)
FOTO_QAP_CZ (1)FOTO_QAP_CZ (2)FOTO_QAP_CZ (3)FOTO_QAP_CZ (4)FOTO_QAP_CZ (5)FOTO_QAP_CZ (6)FOTO_QAP_CZ (7)FOTO_QAP_CZ (8)FOTO_QAP_CZ (9)FOTO_QAP_CZ (10)FOTO_QAP_CZ (11)FOTO_QAP_CZ (12)FOTO_QAP_CZ (13)FOTO_QAP_CZ (14)FOTO_QAP_CZ (15)

Banální nedání přednosti v jízdě stojí za nehodou, ke které došlo ve středu dopoledne na křižovatce Koperníkovy a Plachého ulice v Plzni na Borech. Škoda po nehodě se dokonce vyšplhala na zhruba 200 tisíc. Naštěstí se nikomu nic nestalo.

K nehodě došlo přímo na jednomz  hlavních tahů na Borech. "Řidič vozidla Pick - up jel z Plachého ulice směrem ke Korandově ulici. Na křižovatce nedal přednost projíždějícímu trolejbusu, který jel po hlavní komunikaci. Následně došlo ke střetu," popsala mluvčí policie Hana Kroftová.

Při poměrně silném nárazu došlo k poškození nejen trolejbusu, ale i auta. Pick - up téměř přišel o přední část vozu, mnohem vyšší škody jsou přitom na trolejbusu. "Škoda na troljebusu byla odhadnutá na 150 tisíc, u vozidla jde o 30 tisíc," shrnula mluvčí policie s tím, že policie nehodu i dál šetří.

Zatím je jasné jen to, že ani jeden z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu.

FOTO: QAP.CZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24