QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Nýřanech obnoví trhy na náměstí. Probíhat budou jednou za měsíc

24.01.2018 7:59

Obliba farmářských trhů stále stoupá. V letošním roce se mohou na trhy těšit také v Nýřanech. Jednou měsíčně budou probíhat na Masarykově náměstí.

foto-qap-cz (11)

Nová sezóna trhů v regionu tradičně startuje v průběhu března. Výjimkou nebude ani letošní rok. Tentokrát se ovšem mohou příznivci farmářských produktů a dalšího podobného sortimentu těšit také v Nýřanech.

"Oznamujeme občanům, že se přihlásila firma Karmotera s.r.o. z Chodové Plané, která chce u nás ve městě na Masarykově náměstí obnovit pravidelné farmářské a všeobecné trhy s cílem nabídnout občanům ochutnání a případné zakoupení poctivých výrobků a gastronomických specialit," informovala nýřanská radnice.

Podle předpokladů by trhy měly nabídnout vždy zhruba deset stánků. Chybět by neměla ani živá hudba. Trhy budou probíhat jednou do měsíce, a to ve čtvrtek. Jasný už je také "jízdní řád". Poprvé se na nýřanské náměstí sjedou prodejci 22. března. Následovat budou termíny 19. dubna, 24. května, 21. června, 19. července, 23. srpna, 20. září a 25. října.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24