QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

V obchodě v Plzni platili kradenou kartou. Poznáte je? FOTKY

14.03.2018 19:31

Plzeňští policisté shání svědky, kteří by pomohli s pátráním po dvojici, která platila v Plzni kradenou kartou. Zveřejnili záběry z bezpečnostních kamer!

Policie aktuálně pátrá po dvojici osob, která platila v plzeňském obchodě s kradenou kartou. O tu přišel muž v polovině února, když ho okradli o peněženku a další věci. 

"Neznámý pachatel na blíže neurčeném místě v Plzni dne 17. února 2018 v době od 01:00 do 04:30 hodin využil chvilkové nepozornosti poškozeného, kterému odcizil mobilní telefon, peněženku s osobními doklady a platební kartou, kterou měl poškozený při sobě. Následně byly pomocí platební karty provedeny dvě platby a jeden pokus o platbu v jednom z plzeňských obchodů," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých jsou zachyceny dvě osoby, které mohou mít souvislost s prověřovaným případem. "Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24